
CONSULTANȚĂ
ÎN DESCHIDEREA UNUI RESTAURANT NOU
CONSULTANȚA
UNUI RESTAURANT CARE FUNCȚIONEAZĂ DEJA
-
Construirea conceptului (brand) restaurantului
-
Evaluare spațiu
-
poziția fizică a spațiului și poziționarea față de concurență
-
identificare fluxuri tehnologice
-
identificare fluxuri servire
-
amenajarea spațiilor de producție, servire și depozitare
-
existența utilităților
-
-
Achiziție mobilier, obiecte de inventar, utilaje
-
Selectare și training personal
-
Întocmirea Regulamentului de Ordine Interioară, a fișelor de post
-
Întocmirea meniului de mâncare și băuturi
-
Implementare sistem HACCP
-
Achiziția softului de gestiune
-
Identificarea principalilor furnizori
-
Analiza potențialei concurente
-
Strategii de marketing, politica de prețuri
-
Construire imaginii on-line
-
Asistență după deschidere
-
Evaluarea generală a locației
-
evaluare personal
-
evaluare management
-
cifră de afaceri
-
circuite și fluxuri
-
utilaje / mobilier / obiecte de inventar
-
concepție / brand
-
furnizori
-
analiza concurenței
-
-
Training personal
-
Optimizare costuri
-
Modificări necesare de meniu
-
Implementare proceduri de lucru
-
Strategie de marketing
-
Asistență după încheiere contract