CONSULTANȚĂ
ÎN DESCHIDEREA UNUI RESTAURANT NOU
CONSULTANȚA
UNUI RESTAURANT CARE FUNCȚIONEAZĂ DEJA
  • Construirea conceptului (brand) restaurantului
  • Evaluare spațiu
    • poziția fizică a spațiului și poziționarea față de concurență
    • identificare fluxuri tehnologice
    • identificare fluxuri servire
    • amenajarea spațiilor de producție, servire și depozitare
    • existența utilităților
  • Achiziție mobilier, obiecte de inventar, utilaje
  • Selectare și training personal
  • Întocmirea Regulamentului de Ordine Interioară, a fișelor de post
  • Întocmirea meniului de mâncare și băuturi
  • Implementare sistem HACCP
  • Achiziția softului de gestiune
  • Identificarea principalilor furnizori
  • Analiza potențialei concurente
  • Strategii de marketing, politica de prețuri
  • Construire imaginii on-line
  • Asistență după deschidere
  • Evaluarea generală a locației

    • evaluare personal

    • evaluare management

    • cifră de afaceri

    • circuite și fluxuri

    • utilaje / mobilier / obiecte de inventar

    • concepție / brand

    • furnizori

    • analiza concurenței

  • Training personal

  • Optimizare costuri

  • Modificări necesare de meniu

  • Implementare proceduri de lucru

  • Strategie de marketing

  • Asistență după încheiere contract

Telefon: 0756 211 0980728 909 473

E-mail: transylvaniawinetours@gmail.com

Adresa: B-dul 21 Decembrie 1989 nr. 42 , Cluj-Napoca

© 2020 Transylvania Wine Tours, Cluj-Napoca | România 

Proudly created by Daniel Cristian